Op zoek naar iemand die een heldere en leesbare boodschap op papier of op je website kan zetten?

Kat Comm schrijft toegankelijke teksten voor digitale én traditionele media zoals (digitale) nieuwsbrieven, persberichten, advertenties en websites.

Een heldere, duidelijke en pakkende tekst voor uw brochure, website of nieuwsbrief? Daarvoor bent u bij Kat Comm aan het juiste adres. Bent u niet tevreden over een bestaande tekst? Wilt u van een technisch verhaal een populair artikel maken? Is de tekst op uw website aan vernieuwing toe of zoekt u een (eind)redacteur voor uw interne of externe magazine? Kat Comm herschrijft, redigeert en corrigeert teksten.

Productie van interactieve presentatie

U kunt ook de gehele productie aan ons overlaten. We hebben goede contacten met betrouwbare partners. We nemen u dan het geregel en het onderhandelen met vormgevers, fotografen en drukkers uit handen. We regelen graag voor u de hele productie van bijvoorbeeld een brochure of interactieve presentatie.

Ervaring

Andere schrijfopdrachten

Een brochure over een nieuwe woonwijk, een brochure over een nieuw kleinschalig bedrijventerrein, een verslag van een congres over handhaving voor het intranet, interviews voor een personeelsblad en een gemeentelijk magazine, factsheets voor professionals op het gebied van waterbeheer, een folderlijn voor het Centrum voor Jeugd en Gezin.  

Ellen van Beek over Mieke Kat

“Mieke is een tekstschrijver die de kunst bezit om ideeën om te zetten in heldere en pakkende tekst. Ze is bevlogen en haalt het onderste uit de kan om bij de lezer het juiste gevoel naar boven te krijgen. En dat op een heel natuurlijke wijze. Haar werkwijze is persoonlijk en professioneel.
De brochure en het artikel dat zij voor Anders & Beter schreef, heeft geleid tot veel nieuwe klanten en positieve reacties.”

Ellen van Beek, eigenaar van Anders & Beter