Mieke Kat van Kat Comm heeft meer dan 25 jaar ervaring in het communicatievak. Voordat ze in 2006 startte met Kat Comm werkte ze als senior communicatieadviseur en bedrijfsjournalist bij verschillende overheden en als correspondent bij een dagblad.

Mieke over haar loopbaan. "Ik ken de ins en outs van het communicatievak. Dat heeft mij gemaakt tot een allround adviseur. Zo adviseerde ik organisaties over de interne communicatie bij veranderingsprocessen, was ik perswoordvoerder en hield ik me bezig met crisiscommunicatie.

Tekstschrijven is altijd een passie van mij geweest. De kiem daarvoor is gelegd toen ik freelance correspondent was bij het Utrechts Nieuwsblad. Daarna ben ik jarenlang hoofd- en eindredacteur geweest voor verschillende personeelsbladen. De laatste jaren heb ik me meer verdiept in online communicatie. Ik volgde de post-Hbo opleiding Digitale communicatie en nieuwe media en trainingen op het gebied van schrijven voor het web en zoekmachinegericht schrijven (SEO). Inmiddels ben ik ook op onlinegebied voor mijn opdrachtgevers een ervaren gesprekspartner en adviseur.

Werken in de communicatie is snel schakelen en af en toe stressvol, maar ook samenwerken met mensen, afwisselend, uitdagend en altijd boeiend."

 

Mieke Kat

Mieke Kat

Kat Comm draagt graag bij aan een duurzame en sociale samenleving en ondersteunt daarom activiteiten die een maatschappelijke bijdrage leveren. Wij ondersteunen op vrijwillige basis de Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Geldermalsen-Neerijnen in hun communicatieacitiviteiten en sponsoren het derde seniorenteam van korfbalvereniging Animo uit Geldermalsen.

Korfbalvereniging Animo